Om Selskabsadvokaterne 

Selskabsadvokaterne yder specialiseret erhvervsjuridisk rådgivning til ejerledere, direktører og virksomheder inden for erhvervsretten og det selskabsretlige område.

Advokatfirmaet beskæftiger sig hovedsagelig med rådgivning af ejerledere, direktører og virksomheder om virksomheders kontrakter og kontraktforhold, strategi, selskabsret, virksomhedsoverdragelse, tvist mellem ejere, udarbejdelse og fortolkning af ejeraftaler.

Advokatfirmaet bistår endvidere med rådgivning om almen erhvervsret, herunder f.eks. ansættelsesret, udarbejdelse af direktørkontrakter og incentive ordninger, erhvervslejeret, generationsskifte samt bestyrelsesforhold.

Rådgivningen ydes af kyndige advokater med udgangspunkt i dine/jeres behov for et fagligt højt niveau og med forståelse for forretningsmæssige aspekter og de individuelle forhold.

Ved opstart af en sag giver vi gerne et prisoverslag på vores anslåede salær, og ved igangværende sager holder vi dig løbende orienteret om salærets størrelse. I vores honorarberegning tages udgangspunkt i den tid, der er medgået til sagens behandling, idet der dog ligeledes tages hensyn til sagens karakter, de involverede økonomiske værdier og interesser samt det resultat, der opnås for dig som klient.

Vores forretningsbetingelser fremgår her.

Selskabsadvokaterne leverer et arbejde, som kan forstås og benyttes i praksis - i så tæt samspil med dig/jer som overhovedet muligt. Målet er at være mere og andet end advokater og juridiske rådgivere - og i lige så høj grad sparringspartnere på et bredere plan.

 

KONTAKT

Kontakt en af vores advokater for en uforpligtende drøftelse

Telefon 45 23 00 10
advokat@selskabsadvokaterne.dk

 

Advokat med speciale i opstart af virksomhed, direktørkontrakt, ejeraftale, kontrakter samt køb og salg af virksomhed

45 23 00 10
eller vi kan kontakte dig senere
Ring mig op
Uberettiget bortvisning af suspenderet medarbejder med 2 arbejdsgivere

Kunne en arbejdsgiver, der havde opsagt og suspenderet en medarbejder, bortvise denne medarbejder med ...»

Kapitalforhøjelse

Af Selskabsadvokaterne  En kapitalforhøjelse er en forøgelse af et kapitalselskabs nominelle kapital. ...»