Om Selskabsadvokaterne 

SelskabsAdvokaterne yder specialiseret erhvervsjuridisk rådgivning til ejerledere, direktører og virksomheder inden for erhvervsretten og det selskabsretlige område.

Advokatfirmaet beskæftiger sig hovedsagelig med rådgivning af ejerledere, direktører og virksomheder om virksomheders kontrakter og kontraktforhold, strategi, selskabsret, virksomhedsoverdragelse, tvist mellem ejere, udarbejdelse og fortolkning af ejeraftaler (aktionæroverenskomster).

Advokatfirmaet bistår endvidere med rådgivning om almen erhvervsret, herunder f.eks. ansættelsesret, udarbejdelse af direktørkontrakter og incentive ordninger, erhvervslejeret, generationsskifte samt bestyrelsesforhold.

Rådgivningen ydes af kyndige advokater med udgangspunkt i dine/jeres behov for et fagligt højt niveau og med forståelse for forretningsmæssige aspekter og de individuelle forhold.

Ved opstart af en sag giver vi gerne et prisoverslag på vores anslåede salær, og ved igangværende sager holder vi dig løbende orienteret om salærets størrelse. I vores honorarberegning tages udgangspunkt i den tid, der er medgået til sagens behandling, idet der dog ligeledes tages hensyn til sagens karakter, de involverede økonomiske værdier og interesser samt det resultat, der opnås for dig som klient.

Timetaksten ligger typisk i niveauet DKK 2.400 ekskl. moms.

Vores forretningsbetingelser fremgår her.

SelskabsAdvokaterne leverer et arbejde, som kan forstås og benyttes i praksis - i så tæt samspil med dig/jer som overhovedet muligt. Målet er at være mere og andet end advokater og juridiske rådgivere - og mere sparringspartnere på et bredere plan.

Advokat Troels Wenzel Østergaard har endvidere været vært i programserien Selskabsadvokaten på dk4, hvor han tager dig med bag om kulisen i dansk erhvervsliv. Du kan læse mere om programserien her.

Personer
Tina Raben Skaarup
Advokat, Specialist i ansættelsesret
Telefon 45 23 00 10
trs@selskabsadvokaterne.dk
Mette Beck Kofoed
Advokat, Specialist i privatret
Telefon 45 23 00 10
mk@selskabsadvokaterne.dk

Her finder du os

SelskabsAdvokaterne

Nymøllevej 50

2800 Kgs. Lyngby

Anbefaling

“Vi har brugt SelskabsAdvokaterne gennem mange år og været rigtigt glade for deres service. Rådgivningen ydes af kyndige advokater med udgangspunkt i vores behov for et fagligt højt niveau og med forståelse for forretningsmæssige aspekter og de individuelle forhold.”

Mette Tofte-Jeppesen
Administrerende direktør

Link Logistics

Se flere kunder

“Vi benytter og har benyttet SelskabsAdvokaterne indenfor erhvervsretlig rådgivning og er meget tilfredse med deres service og faglig rådgivning.”

Jesper Sevang
Direktør

F. Sevang ApS, Smede & Maskinfabrik

Se flere kunder

“Vi benytter og har benyttet SelskabsAdvokaterne indenfor selskabsret og erhvervsretlig rådgivning og er meget tilfredse med deres service og faglige rådgivning. Vi har løbende en behagelig og konstruktiv dialog omkring de forskellige juridiske problemstillinger vi oplever i dagligdagen, for dermed at forebygge konflikter, der kan resultere i et retsligt efterspil.”

René Pedersen
Administrerende direktør

Parkering Danmark ApS

Se flere kunder

“Vi benytter SelskabsAdvokaterne til ansættelsesret og retssager, og vi har altid været meget tilfredse med deres rådgivning og er imponeret over deres faglige viden. Vi benytter også SelskabsAdvokaterne i vores strategiske beslutninger.”

Atif Ilyas
Direktør

Global Elite Service ApS

Se flere kunder

“SelskabsAdvokaterne har hjulpet med at stifte vores selskab. Det var hurtigt, nemt og billigt. Vi kan kun anbefale dem.”

Kasim Koca
Direktør

D&G Auto ApS

Se flere kunder

“Selskabsadvokaterne giver kompetent vejledning. De var medvirkende til, at vi kom hurtigt i gang. Deres prissætning er yderst rimelig, hvilket vel altid er vigtigt, men i særdeleshed for en nystartet virksomhed.”

Lasse Haugaard
Sales Director

EstiloNordic ApS

Se flere kunder

“Vi har benyttet SelskabsAdvokaterne gennem mange år, og er meget tilfredse med den erhvervsjuridiske rådgivning de giver os som ejerledet virksomhed. Deres advokater har et højt fagligt niveau, og de har stor indsigt i de forretningsmæssige aspekter.”

Peter Schlippe
Adm. Direktør

Hero Gears A/S

Se flere kunder

“Vi benytter os af selskabsadvokaterne og vi har været enormt tilfredse med deres ekspertise og deres faglige niveau. Vi har brugt Selskabsadvokaterne til rådgivning omkring vores holdingselskaber, udarbejdelse af kontrakter til vores selskab mm. Vi har oplevet en stor professionalisme og en meget hurtig ekspedition på opgaverne og kan varmt anbefale dem.”

Christian Harboe
Direktør

Blacksnow ApS

Se flere kunder

“KPR har benyttet SelskabsAdvokaterne siden dannelse af KPR tilbage i 2004. Vi er meget tilfredse med deres rådgivning og forventer at vores gode samarbejde fortsætter fremadrettet. Desuden skal det pointeres at KPR altid har modtaget kyndig rådgivning fra SelskabsAdvokaterne på et højt fagligt niveau og har samtidig tilegnet sig stor indsigt i de forretningsmæssige aspekter i KPR. ”

Mik Rzepka
Administrerende Direktør

KPR Consult A/S

Se flere kunder

“SelskabsAdvokaterne har bistået mig i forbindelse med min opsigelse som generalsekretær hos Red Barnet. Det sikret mig fair vilkår og advokat Troels Wenzel Østergaard har været en erfaren og rigtig god støtte i forhandlingsprocessen. Jeg kan kun medgive min bedste anbefaling. ”

Mimi Jakobsen
Tidligere minister og generalsekretær, Red Barnet

Mimi Jakobsen

Se flere kunder

“Jeg er meget tilfreds med SelskabsAdvokaternes rådgivning og er imponeret over deres faglige viden. Deres professionelle rådgivning og sparring gør mig tryg.”

Jannik Vestergaard
Prof. fodboldspiller, Werder Bremen og A-landsholdet

Se flere kunder

“SelskabsAdvokaterne er dygtige advokater. Vi kan kun anbefale dem.<br><br> Andreasen & Elmgaard A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale indenfor Clean Utilities, Project Management, Assembly & Pack, IT/Automation, Medical Devices samt QA/RA. Andreasen & Elmgaard A/S bistår medicinalvirksomheder og biotechvirksomheder med konsulentopgaver, projektledelse, produktudvikling, QA, GMP og validering. ”

Per Elmgaard Rasmussen
Adm. Direktør

Andreasen & Elmgaard A/S

Se flere kunder

45230010
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Husk at tage højde for gravide medarbejdere i din arbejdspladsvurdering (APV)

Det er vigtigt, at du som arbejdsgiver sørger for at planlægge og tilrettelægge gravide og ammende medarbejderes ...»

Opsigelse af arbejdsmiljørepræsentant endte med en godtgørelse på en halv mio. kr.

Ved en faglig voldgiftskendelse af den 22. juni 2023 blev en opsagt arbejdsmiljørepræsentant efter 5 ...»

Arbejdsmiljørepræsentant

Det følger af arbejdsmiljøloven, at der på arbejdspladser med mindst 10 medarbejdere skal vælges en arbejdsmiljørepræsentant. Arbejdsmiljørepræsentanten ...»

Lov om ansættelsesbeviser og visse arbejdsvilkår

Lov om ansættelsesbeviser og visse arbejdsvilkår fastlægger med virkning fra den 1. juli 2023 de vilkår, ...»

Berettiget alkoholtest ifm. ansættelsesproces

Udskrift af Arbejdsrettens dom af 3. oktober 2022 I sag nr. 2022-2:Tidligere sagsnummer 2019-454/AR ...»

Medregning af arbejdsfri dage ved opgørelse af sygedage efter "120-dages-reglen"

HØJESTERETS DOMafsagt onsdag den 16. marts 2022 Sag BS-50624/2020-HJR(2. afdeling) HK Danmark som mandatar ...»

Vi er medlemmer af