Forrige
Næste

Selskabsadvokaterne bistår NextGen Vaccines i aftale med Bavarian Nordic om COVID-19 vaccine

Advokat Troels Wenzel Østergaaard udtaler: ”I en tid hvor stort set samtlige vores 1800 ejerledede virksomheder på den ene eller anden måde er påvirket af corona-krisen, har det har været en særlig følelse og stor ære at bistå NextGen Vaccines i AdaptVacs aftaleindgåelse med Bavarian Nordic om en COVID-19 vaccine. Når man er tæt på, mærker man i høj grad, hvilket kæmpe ansvar der ligger på forskergruppen for at være med til at levere en løsning til gavn for os alle.”

NextGen Vaccines, der ejes af opfinderne bag den nye patenterede og banebrydende viral capsid-like virus particle (CLP) platformsteknologi, er et spin-out fra Københavns Universitet.

Virksomheden sigter mod at fremskynde udviklingen af meget effektive terapeutiske og profylaktiske vacciner inden for onkologi, infektionssygdomme og immunologiske lidelser. NextGen Vaccines ejer AdaptVac sammen med Expres2ion.

Bestyrelsesformand i NextGen Vaccine, Morten Agertoug Nielsen, udtaler: ”Selskabsadvokaterne har været en uvurderlig hjælp for os i forhandlingerne med Bavarian Nordic, hvor de i høj grad har hjulpet os med forhandlingerne i krydsfeltet mellem økonomi, jura og strategi. Vi har nu, samt i et par andre vigtige sager, samarbejdet med advokat Troels Wenzel Østergaaard og hans team. Deres kompromisløse høje standard og evne til hurtigt at sætte sig ind i vores situation, forhandlingsstyrke samt skabe overblik imponerer os.”

Opfinderne bag den banebrydende viral capsid-like virus particle (CLP) platformsteknologi består af førende forskere i form af 2 professorer og 3 lektorer fra Københavns Universitet.

En af hovedmændene bag, Adam Sander, udtaler: ”Denne teknologi vil kunne fremkalde en stærk beskyttende immunrespons, selv i de vigtige COVID-19 højrisikogrupper, der ellers normalt kan være svære at beskytte, og kombinationen af vores Horisont 2020 samarbejde og den nye vigtige aftale med Bavarian Nordic er særdeles vigtig for os i kampen mod denne pandemi.”

(7. maj 2020)

Troels Wenzel Østergaard

Advokat (L), HD (F)

45 23 00 10
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Dom fra Østre Landsret – tillidsrepræsentants funktion bortfaldt ved virksomhedsoverdragelse

Østre Landsret har ved dom af den 9. maj 2023 taget stilling til en sag, hvor der fandt en virksomhedsoverdragelse ...»

Handlinger i strid med markedsføringsloven og lov om forretningshemmeligheder

Generelt Udøver din tidligere medarbejder eller samarbejdspartner konkurrerende virksomhed eller udnytter ...»

Due diligence rapport

Due Diligence Rapport En due diligence rapport er en nærmere redegørelse, der er udarbejdet på baggrund ...»

Erhvervsadvokat

Erhvervsadvokat SelskabsAdvokaterne er erhvervsadvokater der yder specialiseret juridisk rådgivning ...»

Handelsagentaftale - erstatning ved uberettiget opsigelse

  HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 21. juni 2018 Sag 238/2017(1. afdeling) Tower-Crane Europe/Schepers ...»

Samarbejde var ikke omfattet af handelsagentloven

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 8. maj 2018 Sag 39/2017 Telekæden A/S Telia Danmark, filial ...»

Vi er medlemmer af