Arkiv

Liste over artikler

10. december 2020

GDPR - Persondatapolitik til jobansøgere

I praksis er det i følge GDPR reglerne ikke muligt at ansætte nye medarbejdere uden at registrere og behandle persondata om jobansøgerne. Derfor er alle arbejdsgiver, der søger efter nye medarbejdere, dataansvarlige og dermed omfattet af persondataforordningen og databeskyttelseslovens regler....»

10. december 2020

GDPR - Husk at indhente samtykke til brug af medarbejderfotos

De fleste arbejdsgivere vil gerne anvende fotos, videoer mv. af virksomhedens ansatte som led i markedsføring af virksomheden overfor kunder, samarbejdspartnere, andre forretningsmæssige forbindelser mv. Datatilsynet skriver i sin vejledning om GDPR reglerne i den forbindelse følgende: ”Portrætbilleder af de ansatte og billeder optaget af ansatte på arbejdet (situationsbilleder) vil som udgangspunkt ikke kunne offentliggøres uden den ansattes samtykke....»

10. december 2020

GDPR - Persondatapolitik til medarbejdere - er du compliant?

Alle arbejdsgivere er dataansvarlige. Det er de allerede fordi, at det i praksis er umuligt at have medarbejdere ansat på korrekte vilkår, uden at man samtidig registrerer og behandler persondata om medarbejderne. Det følger af GDPR reglerne. Du vil fx typisk i hvert fald have kontrakter med og kontaktinformationer på de ansatte, ansøgninger, CV'er samt personnumre, som du skal bruge, når du indberetter til fx SKAT og Feriekonto....»

10. december 2020

Fratrædelsesaftale med medarbejder på barselsorlov var bindende

Ligebehandlingsnævnet har behandlet en sag på baggrund af en klage fra en kvindelig medarbejder, som få uger før udløbet af hendes barselsorlov indgik en fratrædelsesaftale med sin arbejdsgiver. Efterfølgende fortrød den kvindelige medarbejder, at hun havde indgået fratrædelsesaftalen....»

7. december 2020

Afskedigelse af vordende far som følge af arbejdsmangel var saglig

Det følger af ligebehandlingsloven, at en arbejdsgiver ikke må afskedige en lønmodtager, fordi den pågældende har fremsat krav om udnyttelse af retten til fravær eller har været fraværende efter barsellovens eller i øvrigt på grund af graviditet, barsel eller adoption....»

3. december 2020

Fordringsprøvelse

Når et selskab tages under konkursbehandling skal alle, der har penge til gode hos det konkursramte selskab, anmelde deres krav over for konkursboet. Kravet bliver herefter indsat i konkursboets gældbog, der er en samlet oversigt over alle anmeldte krav. Hvis der under konkursbehandlingen viser sig at være tilstrækkeligt med midler i boet til, at alle kreditorer inden for den samme konkursklasse kan få hel eller delvis dækning (dividende) for deres krav, vil kurator fordringsprøve samtlige af kravene....»

2. december 2020

Omstødelse af gaver

Såfremt et konkursramt selskab eller en konkursramt person forud for konkursen har givet en gave, kan kurator fordre gaven omstødt. Omstødelsen vil medføre, at den, der modtog gaven (den begunstigede) skal fralægge sig den berigelse, han eller hun opnåede ved gaven....»

30. november 2020

Omstødelse af betaling af gæld

Konkursloven indeholder i kapitel 8 en række bestemmelser om dispositioner, der under visse omstændigheder kan omstødes af kurator. Af konkurslovens § 67 fremgår, at kurator kan fordre betaling af gæld foretaget senere end tre måneder før fristdagen omstødt....»

30. november 2020

Insolvent virksomhedsoverdragelse

Indledning Selvom et selskab i udgangspunktet er insolvent, kan der stadig være dele af selskabets aktivitet, der er rentabel og derfor værd at føre videre for selskabets kapitalejere. Den tilbageværende del af selskabet vil formentlig efterfølgende skulle afvikles gennem en konkursbehandling....»

30. november 2020

Grenspaltning

En grenspaltning er en transaktion, hvorved dele af et selskabs aktiver og forpligtelser overdrages til et eksisterende eller et nystiftet selskab. Det selskab, der overdrager aktiverne og forpligtelserne kaldes det indskydende selskab, mens det selskab, der modtager aktiverne og forpligtelserne kaldes det modtagende selskab....»

45230010
eller jeg kan kontakte dig senere
Ring mig op

Uberettiget ophævelse af ansættelsesaftale trods fortielse om forældreorlov

Kan man som jobansøger indgå en ansættelseskontrakt vel vidende, at man ikke vil være i stand til at ...»

Berettiget bortvisning ved nægtelse af at udføre overarbejde

En social- og sundhedsassistent på et plejecenter blev bortvist med øjeblikkelig virkning, da hun i strid ...»

Markedsføringsloven

I markedsføringsloven er de regler fastsat, som gælder for, hvordan man som erhvervsdrivende kan markedsføre ...»

Personalegoder

Personalegoder er goder, som arbejdsgiver stiller til rådighed for en eller flere medarbejdere. Personalegoder ...»

Medregning af arbejdsfri dage ved opgørelse af sygedage efter "120-dages-reglen"

HØJESTERETS DOMafsagt onsdag den 16. marts 2022 Sag BS-50624/2020-HJR(2. afdeling) HK Danmark som mandatar ...»

Højesterets dom afsagt 29. september 2021 - Udlejer var afskåret fra at gøre erstatningskrav gældende

Ny Højesteret dom fra d. 29 september 2021 fastslår at en udlejer der først havde gjort sit erstatningskrav ...»

Vi er medlemmer af